LOADING...

Despre noi

Prezentarea cabinetuluiCabinetul de Avocat Nastase Cristian" este un cabinet de avocatura aflat intr-o rapida dezvoltare, pe o piata pe care concurenta este acerba si doar cel mai bun rezista.


Infiintat in anul 2012, cabinetul de consultanta in afaceri creat de Cristian Nastase evolueaza in mod natural, pe un curs ascendent. Dupa ce constituie si consiliaza mai mult de 150 de societati comerciale, fundatii si asociatii, avocatul Cristian Nastase impreuna cu un colectiv de avocati tineri, entuziasti si dinamici continua dezvoltarea si consolidarea propriei afaceri. Sediul Cabinetului se afla in centrul Bucurestiului, Bulevardul Libertatii nr. 22, bloc 102, sc. 3, ap. 55, sector 5, fiind situat, in apropierea tuturor instantelor judecatoresti, a parchetului, a ministerelor si a majoritatii institutiilor publice.


In acest scurt interval, am reusit sa intelegem particularitatile unei societati si ale unui mediu de afaceri in schimbare, iar solutiile pe care le oferim clientilor nostri reflecta preocuparea pentru calitate si pentru preintampinarea riscurilor, avand convingerea ca succesul clientilor nostri depinde in mod esential de calitatea si pertinenta informatiilor si indrumarilor primite de la consilier. In acest cadru, activitatea cabinetului s-a extins, volumul de clienti a crescut in mod constant si considerabil, cuprinzand societati comerciale, nationale si multinationale, asociatii si fundatii, grupuri de interes.


Cabinetul de Avocat Nastase Cristian colaboreaza cu Diligens Intellectual Property SRL o societate specializata ce oferă servicii profesionale de consultanţă si reprezentare în domeniul proprietăţii intelectuale.


Argumentul pentru colaborarea cu societatea Diligens Intellectual Property SRL de catre membrii cabinetului de Avocat Nastase Cristian, il reprezinta tocmai dorinta acestora de a dezvolta în cultura societăţii românesti, importanţa proprietăţii asupra creaţiei intelectuale, unul dintre drepturile fundamentale care definesc şi delimitează raporturile dintre companii şi încurajează concurenţa şi competitivitatea care stau la baza economiei de piată


Oferind consultanta si asistenta juridica la cel mai inalt grad si obtinand succese remarcabile, cabinetul nostru a devenit in scurt timp un pol de referinta in domeniul juridic cu precadere in Bucuresti.Servicii oferiteCabinetul de Avocat Nastase Cristian are experienta in urmatoarele domenii de activitate:

  • Drept Civil
  • Drept Societar
  • Insolventa si Reorganizare, Faliment Judiciar
  • Procedura executarii silite
  • Dreptul Proprietatii Intelectuale
  • Dreptul Concurentei
  • Drept Fiscal
  • Dreptul Muncii si al Asigurarilor sociale
  • Dreptul penal

Consultanta in domeniul dreptului civil ocupa un loc central in intreaga activitate a cabinetului nostru. Suntem recunoscuti ca un cabinet de avocati care furnizeaza servicii de consultanta complete si de cea mai buna calitate in domeniul comercial.


Deasemenea avem o abordare interdisciplinara in furnizarea de consultanta in domeniul dreptului societar. In majoritatea proiectelor noastre oferim consultanta care sa tina seama si de implicatiile fiscale ale tranzactiilor nu numai de cele juridice.


Principalele activitati desfasurate in acest domeniu sunt: infiintare societati comerciale in tara si in strainatate, modificari ale actelor constitutive, preluare societati, fuziuni si achizitii, redactari contracte, asistenta si negociere contracte.


O alta ramura importanta a activitatii noastre este dedicata serviciilor de consultanta si reprezentare juridica in dreptul muncii. In cadrul oricarei organizatii este necesara obordarea cu seriozitate si profesionalism a acestei ramuri de drept datorita complexitatii raporturilor juridice de munca nascute in baza incheierii contractelor individuale de munca, precum si de corelatia dintre aceste raporturi si alte categorii de raporturi juridice Serviciile de asistenta juridica privesc redactarea si/sau verificarea contractelor individuale de munca, a regulamentelor de ordine interioara cat si a regulametelor de organizare si functionare, derularea si incetarea raporturilor juridice de munca, litigii de munca.


Noi abordam consultanta juridica luand in considerare toate implicatiile fiscale locale si internationale ale tranzactiilor, colaborarea permanenta intre departamentul de drept fiscal si celelalte departamente ne permite sa gasim introtdeauna cea mai eficienta solutie din punct de vedere fiscal, fara a neglija celelalte aspecte juridice, in vederea maximizarii beneficiilor clientului.Portofoliu clientiDetinem un portofoliu de peste 30 de clienti ce activeaza in diverse domenii de activitate de la transporturi, constructii-dezvoltare imobiliara, utilaje, farmaceutic, contabilitate, IT pana la publicitate si marketing. Toate aceste companii au incheiat cu societatea noastra contracte de asistenta juridica lunara.


Deasemnea detinem in cadrul companiei noastre un numar de aproximativ 300 de dosare de reprezentare in instanta.


Va stam la dispozitie pentru orice informatii suplimentare de care ati avea nevoie si speram la o colaborare cat mai reusita pe viitor.